Home Schenk nu Steun een actie Start een actie

Actie: Benefietconcert

Benefietconcert

zaal JOC fort van Borsbeek
Zoomweg 1
Borsbeek

Startdatum: 15 februari 2014
Einddatum: 15 maart 2014
Doel: Melanomiafonds

Organisator:
Monique Rothheut

Motivatie

In februari 2014 word ik 50 jaar. Deze 50 jaren mocht ik veel geluk en gezondheid ervaren, maar ik weet dat dit niet voor iedereen zo is. Daarom wens ik mijn verjaardag te vieren met het geven van een benefietconcert om hiermee het kankeronderzoek van prof. Neyns (celtherapie) voor een stukje mee te financieren.
Dankzij het werk van prof. Neyns is onze gitarist Eric terug in staat vrolijk mee te spelen en te genieten van zijn familie en vrienden.
Mocht hij niet behandeld zijn door prof. Neyns dan was hiervan geen sprake meer. Mensen die dankzij hun inzet voor hun werk terug een kwalitatief leven aan anderen kunnen schenken verdienen zeker ondersteuning. Kom dus met velen feesten op onze vrolijke avond en daarmee dit prachtige werk van prof. Neyns steunen zodat hij nog veel mensenlevens kan redden.

Omschrijving

Op 15 februari 2014 geven we met MFA een 11-koppige covergroep met vrolijke franjes een benefiet dansconcert in zaal JOC op het fort van Borsbeek. Kaarten VVK 18 euro, kassa 20 euro. Gratis 1 pakje friet en 2 drankbonnetjes met inkomkaart. 19u frietjes, 20u concert en dansen, einde 00.00u. Kaarten in gemeentehuis Borsbeek, dienst Cultuur of via e-mail benefietconcert@skynet.be

Blog

Deel deze pagina!

Zij steunen al

Rik Pelckmans €1085,00
Anoniem
Anoniem